Featured Video Play Icon

Rolgordijnen bedienen met app – Blind Engine

ik kwam weer een toffe accessoire voor in mijn smarthome tegen. Blind Engine. Hij maakt smart rolgordijnen mogelijk met een klein gemotoriseerd apparaatje. 

op indiegogo komen met regelmaat gave crowdfunding projecten voorbij. De Blind Engine is er eentje van. Een simpel apparaatje wat met een app of stemherkenningsapparaten kan worden gebruikt. Volgens de makers moet het dus gaan werken met Siri, Google Home en Alexa.

Wat doet het? Heel simpel jouw rolgordijnen open of dicht zonder dat je dit zelf fysiek hoeft te doen. Daarnaast kan hij die automatisch toen op een timer of door locatiebepaling (kom je thuis of ga je weg).

Helaas heeft de Blind Engine wel wat vertraging opgelopen, wat overigens altijd zo is met crowdfunding projecten als je het mij vraagt, maar inmiddels is de eerste batch verzonden naar de perkers. Er zijn helaas nog maar weinig reviews te vinden of het ook echt werkt. Ik vond wel een video van een paar maanden geleden, waarop een reactie te vinden is van kennelijk een consument die niet tevreden is over Blind Engine, maar goed op basis van 1 slechte reactie, wil ik niet iets gelijk de prullenbak in gooien:

de reactie:

Stephen Kelley
Horrible, awful, sucks, doesn’t work, one of the worst pieces of software I have ever seen. Trying to set up an account is a nightmare. After about an hour, muddled through, but have no idea what I did to get it working. Once you have it set up, you have to calibrate the blinds to fully open and closed position. Problem is, half the time it stops in the middle and won’t continue no matter what you do. So I manually moved the blinds to the closed point but there is no way to proceed at that point. So, I hit the reset button to try a reinstall, but now can’t do that because the device is already attached to another account! So now I am stuck, and there is no support line or any other apparent way to reach these guys, and all of their blogs and everything else is in Korean. Save your money and your sanity and avoid this piece of junk at all costs. It won’t give you what you want.

Je kunt hem nog steeds bestellen via indiegogo voor een vanaf prijs van 109 dollar per stuk.

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons