Featured Video Play Icon

Netflix tip – Seven Seconds

Seven Seconds komt 23 februari 2018 op Netflix. De serie is gemaakt door de makers van ‘The Killing”. Dit keer snijden ze een heel gevoelig onderwerp aan, wat mij betreft een must-see in deze huidige tijd.

In Seven Seconds gaat het over een donkere jongen die wordt aangereden door een blanke agent. Iets wat al jaren een scherp onderwerp is in Amerika. Politiegeweld tegen donkere mensen. In de naastgelegen stad gaat het uiteraard helemaal mis door dit incident. De corrupte politiechef wil kosten wat het kost het hele gebeuren in de doofpot stoppen.

Welke standpunt of welke boodschap de makers mee gaan geven in de serie kan je niet zien in de trailer. Het lijkt er op dat zij de twee kanten van een verhaal willen laten zien en niet bang zijn om een duidelijk lijn te trekken over wat goed/fout is.

Ik verwacht van de makers van The Killing zeker dat dit een goede serie wordt, maar die wellicht juist de kijker het moraal laat bepalen. Kortom ik ga hier vanaf 23 februari echt voor zitten en hoop dat deze serie op een positieve manier iets gaat bijdragen aan het stoppen van politiegeweld en de polarisatie van Amerika. Maar dat zelfde geldt in het klein ook voor Nederland natuurlijk.

Zie hier boven in ieder geval alvast de trailer…

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons