foto op canvas review

Review: Foto op Canvas bestellen

Laatst kreeg ik een kortingscode om een foto op Canvas te bestellen bij canvascompany.nl. Zie hier het resultaat en lees mijn ervaring. Het leuke van de canvascompany is dat je meerdere opties hebt om je foto af te laten drukken, zoals van je foto een zwart-wit foto op canvas te maken. 

Het belangrijkste bij fotoservicediensten vind ik altijd de kwaliteit. De kwaliteit van deze foto op canvas is goed, topkwaliteit. Natuurlijk is canvas iets anders dan bijvoorbeeld Xpozer maar dat is dan ook niet te vergelijken. Over het algemeen is canvas iets goedkoper en heeft het zijn eigen kenmerken.

De print op het canvas is goede kwaliteit, ik zie geen ‘dode pixels’ en de kleuren zijn realistisch en zuiver over. Uiteraard ligt dat ook aan de kwaliteit van je foto, maar dit is geen bijzondere foto en genomen met de iPhone X. Kortom deze service is prima te gebruiken in combinatie met een hoogwaardige smartphonefoto of beter.

Naast de mogelijkheid om je foto zwart-wit te maken zijn er nog veel meer opties. Dit is wel tegen een meerprijs, maar de mogelijkheden zijn er. Zoals een collage maken op canvas, maar ook bijvoorbeeld een kleuraccent toe te voegen of een meerluik te maken van verschillende foto’s.

De bestelprocedure gaat prima, stap voor stap en legt duidelijk uit wat de stappen zijn. Bij mij werkte het vlekkeloos tot aan de betaalpagina. Door de kortingscode werkte het in eerste instantie niet, maar dit is direct opgelost, waarna ik de procedure kon afronden.

De foto op canvas zoals ik hem hier heb laten maken kostte rond de 47 euro. Dit is een canvas van 40 cm bij 60 cm en heeft een dikte van 2 cm, zonder baklijst, maar ik kreeg er wel enkele schroefjes bij om het canvas op te hangen. Na twee dagen werd de bestelling al verzonden en op de derde dag ontving ik het canvas aan de deur.

foto op canvas review

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons