iphone hoesjes

Tips om je telefoon lang goed te houden (iPhone X)

Om met de deur in huis te vallen de allerbelangrijkste om je telefoon te beschermen is simpelweg een telefoonhoesje gebruiken met screenprotector.

Noem me wellicht eigenwijs maar ik had geen telefoonhoesje of screenprotector op mijn iPhone X. Simpelweg omdat ik het gewoon niet mooi vind en omdat er Apple ook claimt dat dit de krasbestendigste iPhone ooit! is. Inmiddels ligt hij ter reparatie bij Apple en ben ik toch maar gaan rondneuzen op iphone-cases.nl.

Ik had mijn iPhone X ongeveer 6 maanden, maar het scherm was werkelijk een slachtveld geworden qua krassen. Ik gebruik mijn iPhone gewoon dagdagelijks en doe er niets geks mee. Gewoon altijd netjes in de broekzak of op de draadloze oplader, maar kennelijk was deze iPhone toch niet zo krasbestendig als werd beweerd.

Helaas had mijn iPhone X een hardware mankementje (de frontspeaker kraakte) waardoor ik hem sowieso moest opsturen. Hierbij gelijk aangegeven dat het scherm volledig onder de krassen zat. Momenteel in afwachten wat de reactie van Apple hier op zal zijn. Mocht ik hier wat over horen dan zal ik dit artikel updaten.

Mijn les is in ieder geval dat je toch altijd het zeker voor het onzekere moet nemen en gewoon een hoesje en een screenprotector moet gebruiken. Helaas maakt dat je telefoon, als je het mij vraagt, minder mooi, maar kan wel een hoop ellende voorkomen. Daarnaast is er heel veel keuze als het gaat om hoesjes, dus er zou altijd wel iets tussen moeten zitten!

Een screenprotector is een screenprotector, maar daar kan veel verschil in zitten. Mijn ervaring is dat als je een middelklasse neemt (qua prijs) je meestal wel goed zit. De duurste zijn over het algemeen niet beter en de goedkopere zullen over het algemeen vaker bubbels achterlaten of eerder los laten. Ik probeer altijd te zoeken naar een screenprotector met een merk. Zodat je kan zoeken naar reviews online. Die kost je wellicht even 15 minuten van je tijd, maar dat is de investering meer dan waard.

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons