Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Wat helemaal hip is om aan de muur te hangen op dit moment, is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of in de kinderkamer. Ik heb er onlangs een bestel en die hangt nu sierlijk op de muur bij mijn zoon. Wellicht is het ook wat voor jou. 

De verschillende materialen

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een canvas foto, hout, tuinposter, aluminium of glas. Ieder materiaal is anders natuurlijk, ik heb gekozen voor canvas, eigenlijk omdat dat het goedkoopste was, maar er zijn natuurlijk zat andere materialen. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in de kamer waar je hem wilt ophangen.

Unieke wereldkaarten

Naast verschillende materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Een trenbolone van die soorten is de historische wereldkaart. Deze kaart heeft een uniek vintage uiterlijk. Een originele decoratie voor elke muur! Daarnaast kun je kiezen voor een trendy wereldkaart. Bij een trendy wereldkaart kun je aparte designs verwachten. Een kaart met stippenpatroon of een waterverf wereldkaart bijvoorbeeld.  Bij trendy wereldkaarten gaat het om het ontwerp, niet om de informatie. Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart aan de muur te hebben waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.

Grote wereldkaarten

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan een complete muur vullen. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang. Een complete muur bedekt met kaart klinkt misschien heftig, maar het resultaat kan heel mooi zijn! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

Zoals je ziet heb ik voor een grijze grafisch design gekozen. Voornamelijk omdat dit goed paste bij het interieur van de kinderkamer. Wat je onder de wereldkaart ziet, zijn grafische stickers op de muur dus die horen er uiteraard niet bij. De kwaliteit is prima en het canvas zoals ik verwacht had.  Wellicht bij het zien van de foto, heb je wat inspiratie opgedaan voor je eigen huis!

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anitakutheflixeranitakuanitakuMangaFirelookmoviesflixlookmovieanitakulookmovietheflixeranixanitakusflixsflixlookmovietheflixeranixtheflixerMangaFiretheflixerMangaFireMangaFireanixMangaFiretheflixertheflixersflixanitakulookmoviegogoanimegogoanimelookmovielookmovieyeahmoviesyeahmovieshuratvhuratvsoaptodaysoaptodayMangaFireMangaFirehimovieshimoviesflixtorflixtorhdtodaytvhdtodaytvbflixbflixlatest movies free, Gen V (2023), watch movies online, watch tv shows online, flixtor video,