gadgets 2019

Deze trends omtrent gadgets in 2019 móet je checken

Het nieuwe jaar is al even aan de gang en daarom vinden we het tijd om eens te kijken wat de trends op het gebied van gadgets voor 2019 zijn. De gadgets trends van 2018 waren divers met pieken en dalen. Wat zal 2019 voor ons brengen wanneer we kijken naar de nieuwste ontwikkelingen? Het is in ieder geval interessant om te zien hoe gadgets hand in hand samengaan met bijzondere tech ontwikkelingen zoals virtual reality. In dit artikel vertellen we je meer over dé trends omtrent gadgets die je absoluut niet mag missen.

Meer VR dan ooit

Wat opvalt is dat een kwalitatieve virtual reality bril steeds meer betaalbaar wordt. Vandaag de dag scoor je al een goede VR bril voor voordelige prijzen. Coolblue beschikt bijvoorbeeld over te gekke deals omtrent dergelijke brillen. We zien virtual reality tot nu toe met name terug in de wereld van het gamen. Maar wist je dat VR op heel veel gebieden juist heel handig zou zijn? In 2019 gaan we dan ook meer zien van deze ontwikkelingen, ook op het gebied van gadgets. Afgelopen jaar presenteerden diverse game-ontwikkelaars proeven met zogeheten trackers in combinatie met VR. Hiermee werd je hele lichaam in plaats van alleen je ogen werkend in de VR-wereld. Grote kans dat deze ontwikkeling dit jaar verder wordt uitgewerkt.

Slimme wearables

In één lijn met de ontwikkeling van VR ligt het gebruik van slimme wearables. Deze trend zagen we in 2018 al en deze al in dit jaar alleen maar verder worden ontwikkeld. Hierbij hoeven we echt niet meer alleen te denken aan slimme sporthorloges die je slaap en beweging bij kunnen houden, maar juist aan meer uitgebreide apparaten die gegevens voor je kunnen verzamelen en opslaan. Het uiteindelijke doel hiervan is duidelijk: het stimuleren van een meer gezonde leefstijl. Wanneer je een fitbit hebt, check je over het algemeen vaker hoeveel je beweegt, hoe je slaapt en hoe je bloeddruk is. In 2019 worden de mogelijkheden met dergelijke wearables alleen maar nog verder uitgewerkt tot we een ultiem resultaat hebben voor een gezond leven.

Films kijken met een Moviphone

Ben je ook zo iemand die op zoek is naar gadgets die nog (bijna) niemand heeft? Dan is er goed nieuws voor jou in dit nieuwe jaar: scoor de zogeheten Moviphone. Tegenwoordig gebruiken we onze mobiele telefoons allang niet meer om alleen mee te bellen of berichten mee te sturen. Wist je dat vrijwel de meeste content die wij bekijken via de smartphone wordt gedaan? Natuurlijk zijn er nu diverse smartphones met, in verhouding, aardig grote schermen, maar hoe te gek zou het om direct vanaf je telefoon te kunnen projecteren? Dat kan met de nieuwe Android Moviphone, een smartphone met een ingebouwde projector. Hiermee bekijk je eenvoudig de beste HD-films direct op een scherm of op de muur. Hoe tof is dat?

Slimme deurbellen

Wederom een trend die we in 2018 langzaam zagen opkomen en die in 2019 beter wordt uitgewerkt: de slimme deurbel. Deze videodeurbel is gekoppeld aan je tablet of smartphone en geeft je een seintje wanneer er wordt aangebeld. Via je device kun je gemakkelijk de beelden bekijken en praten tegen degene die voor de deur staat. Dat is niet het enige dat deze tech deurbel kan: door de infraroodfunctie kun je zelfs midden in de nacht de beste beelden verkrijgen en zie je in detail wie er voor de deur staat. Deze slimme deurbellen zijn ontwikkeld om de beveiliging van je huis beter te maken. Je kunt de deurbel immers gebruiken om eventuele inbrekers te weren en je hoeft pas open te doen nadat je via je device met degene gepraat hebt.

Modulaire televisie van Samsung

Een andere te gekke gadget die je echt niet mag missen dit jaar is de modulaire televisie van Samsung. Bij dit apparaat bepaal je zelf de grootte van je televisiescherm. Je stapelt als het ware stukken televisie op elkaar waarbij je praktisch je hele wand ‘vol’ met televisie kunt hebben wanneer je dat wilt. Dat is perfect voor het kijken van films of documentaires! Het meest bijzondere van deze ontwikkeling is dat je wanneer je niet het hele scherm als televisie gebruikt de overige delen kunt instellen als schilderij of zelfs als een stuk muur. Dat lijkt toch zo uit een futuristische film te komen?

Natuurlijk zijn er nog veel meer trends en ontwikkelingen op het gebied van gadgets in 2019 te vinden. Op onze website zullen we de actuele trends dan ook regelmatig gaan verzamelen in een artikel. Naar welke trend kijk jij het meeste uit?M

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons