Videobewerking makkelijker dan ooit

Overweeg je aan de slag te gaan met videobewerking dan is er indrukwekkende software van verschillende aan- bieders verkrijgbaar. Er zijn veel mooie programma’s op de markt voor de hobbyist en de professional.

De mooie en minder mooie momenten van het leven worden steeds vaker vastgelegd op beeld. Er hoeft maar iets te gebeuren of men pakt de mobieltjes zodat het avontuur gedeeld kan worden met anderen. Alle beelden die je dagelijks ziet maken ook dat je ongemerkt kritischer wordt. Met je getrainde oog ben je een ervaren kijker en weet je precies hoe je het graag wilt zien.

Gelukkig weten veel mensen precies waar ze mee bezig zijn. Dat zie je aan het resultaat dat ze boeken door middel van videobewerking. Hebben die mensen dan zeeën van tijd om hun filmpje zo mooi te maken of hebben ze slimme software gebruikt? Wij gaan uit van het laatste.

Grote namen op het gebied van videobewerking

Een paar grote namen die vaak worden genoemd wanneer het gaat om fraaie resultaten bij de productie van video’s zijn Final Cut Pro en de software van Adobe. Beide goede maar prijzige software die gebruikt wordt door de pro’s in Hollywood en Hilversum. Natuurlijk kun je daar voor kiezen, maar neem dan je dan wel voor dat je, naast honderden euro’s, veel tijd gaat investeren in het leren omgaan met de software. Wil je videobew- erking snel uitvoerbaar en vooral leuk houden? Lees dan nog even verder.

Een sterk alternatief: Movavi Video Editor

Deze software laat zien dat je voor videobewerking geen geld over de balk hoeft te gooien. De prijs is zeer aantrekkelijk en het kost slechts 20 minuten om het systeem onder de knie te krijgen. Het werken met deze edi- tor gaat snel en het bewerken van je film kost je weinig tijd.

Gratis starten met videobewerking

Een fijn idee dat je dingen mag uitproberen voor je het koopt. Movavi Video Editor geeft je de mogelijkheid om de software gratis te testen. Wanneer je tevreden bent dan koop je het. Heel makkelijk, net als Movavi Video Editor zelf.

Snel aan de slag

Wanneer je aan de slag gaat met videobewerking dan ontdek je de kracht van mooie overgangen tussen je beelden en zie je wat filters en effecten met jouw productie doen. Met Movavi Video Editor is je huis-tuin-en- keuken video is binnen een handomdraai een professioneel uitziende film.

Volg je gevoel

Hoe eenvoudig videobewerking kan zijn gaat je nog verbazen want de software die we hier bespreken zorgt ervoor dat je heel intuïtief kunt werken. Met eenvoudig rangschikken, klikken en slepen volg je gewoon je gevoel en maak je jouw film helemaal naar wens.

Klaar? Showtime!

Als je tevreden bent met het resultaat dan is het tijd om je werk te laten zien. Met Movavi Video Editor expor- teer je jouw film eenvoudig in het gewenste bestandsformaat naar je pc. Delen met wie je maar wilt en afspelen op ieder apparaat. Ook kun je met Movavi Video Editor je video direct HD op Youtube zetten.

Wat kost videobewerking met Movavi Video Editor?

Ben je na het testen van Movavi Video helemaal tevreden? Dan heeft Movavi een keurige aanbieding. Een lev- enslange licentie voor particulieren bij gebruik op 1 pc voor slechts €29,95. Er zal dan geen watermerk te zien zijn in je video en je krijgt gratis technische ondersteuning. Achteraf toch niet helemaal tevreden? Maak dan gebruik van de 30 dagen geld-terug-garantie.

Ook voor de zakelijke klanten is er een licentie verkrijgbaar voor Movavi Video Editor. Deze licentie is geschikt voor gebruik op 2 pc’s en de software mag worden gebruikt voor commerciële doeleinden. De zakelijke licentie kost €59,95.

Wanneer je hulp nodig hebt van Movavi dan kun je terecht bij het supportteam. Dit team staat klaar voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers.

That’s a wrap!

We kunnen er over blijven schrijven maar misschien doe je er gewoon goed aan om deze editor gewoon eens te testen. Wij hopen in ieder geval dat videobewerking je niet teveel tijd en geld kost en je video’s precies worden wat jij graag wilt (laten) zien.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons