Weet jij al wat je gaat geven (of wil krijgen) voor Vaderdag?

Aankomende zondag 15 juni is het weer Vaderdag! Dat kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Alleen de originaliteit voor een leuk cadeau kan soms ver te zoeken zijn… Kun je ook wel wat inspiratie voor je (schoon)vader gebruiken? Kijk dan eens naar deze persoonlijke tip! 

Een stoer en uniek cadeau én weer net wat anders dan een portret op canvas: jouw favoriete foto op hout. Bij Foto Op Hout kies je zelf de houtsoort, het formaat en de afwerking van de foto. Daardoor kun je het product helemaal aanpassen naar jouw interieur, of dat van je (schoon)ouders. 

Foto’s voor binnen en buiten

Je kunt je forex foto af laten drukken op vier soorten hout. Daarnaast kun je kiezen of je de planken verticaal of horizontaal wilt, of je je foto liever als één geheel hebt. 

Vurenhout

Vurenhout is veruit de populairste soort. De dikke plank is stevig en verkrijgbaar in veel verschillende formaten. De nerven en noesten zijn zichtbaar en de kieren tussen de planken geeft het geheel een rustieke look. 

Ayoushout en steigerhout

Wil je ook buiten van je nieuwe kunstwerk genieten? Dan kun je kiezen voor ayoushout of steigerhout. De eerste geeft een superstrakke afdruk, terwijl de tweede door het ruwe hout zorgt voor een stoere uitstraling. 

Houtplaat

De voordeligste optie is een foto op een houtplaat. Vanaf €13,95 heb je dan een gepersonaliseerde lijst aan de muur hangen. Je krijgt dan een foto op plaatmateriaal, dus er zitten geen naden tussen de planken. Maar je ziet wel een subtiele houtstructuur en je hebt een warme houtkleur als achtergrond.  

Foto, collage en kunst

Als je geen favoriet kunt kiezen uit al je mooie kiekjes, is een fotocollage een gave optie. Je hoeft niet eens zelf te gaan puzzelen, want de vormgevers van Foto Op Hout helpen je met het samenstellen van jouw perfecte collage. Heb je liever wat anders dan een persoonlijke foto op de muur? Dan kun je een afbeelding of kunstwerk af laten drukken. Multiplex is hiervoor goed geschikt, omdat het uit één plaat bestaat. 

Ben je er al uit wat je je (schoon)vader gaat geven? Je hebt nog twee dagen de tijd om jouw foto te bestellen om hem op tijd te ontvangen voor Vaderdag!

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons