Bellen vanuit een vast telefoonnummer op je mobiel

We zijn allemaal steeds vaker onderweg. Afspraak buiten de deur, lunch met een partner of cursus aan de andere kant van het land. In een tijd dat buiten de deur en thuiswerken steeds normaler wordt, is ook telefonie aan het veranderen. Moet jij nog met je eigen nummer worden doorgeschakeld of heb jij nog twee mobiele telefoons had, één voor zakelijk en één voor privé gebruik? Er is er veel veranderd op het gebied van mobiele telefoon integratie. Vast-mobiel integratie maakt het mogelijk om vanuit je eigen en een andere nummer te bellen op één toestel.   

Vast-Mobiel-Integratie

Met een vast-mobiel integratie is jouw toestel voortaan geen aparte vorm van communicatie meer, maar wordt hij volledig verenigd met je vaste telefonie in één telefoon omgeving. Dankzij deze vorm van integratie wordt jouw mobiele toestel een volwaardig onderdeel van de hosted VoIP telefooncentrale. 

Naast dat dit voor financiële voordelen zorgt, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van allerlei functies die voorheen alleen voor een vast nummer beschikbaar waren. Zo ben je overal en altijd bereikbaar op één nummer, wat voor een efficiënte werksituatie zorgt. 

Past vast-mobiel integratie bij jouw onderneming? 

De vast-mobiel integratie is erg geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en toch telefonisch bereikbaar willen of moeten blijven. Met de integratie zijn ze zowel op hun vaste als mobiele nummer bereikbaar. Dit maakt bellen en gebeld worden een stuk makkelijker. 

Je hebt met deze oplossing meer functies op je mobiele telefoon; alle mogelijkheden die je normaal met de vaste lijn hebt, heb je nu ook met je mobiele telefoon. Zo kun je gemakkelijk doorverbinden naar de zakelijke nummers van je collega’s, net als met je vaste toestel. Daarnaast kun je onderdeel zijn van een wachtrij of belgroep. De voordelen van vast en mobiel integratie zijn oneindig. 

Innovatieve manier van samenwerken

Hosted VoIP zorgt voor één omgeving waarin je kunt bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen. In deze omgeving heb je de volledige controle over alle gesprekken en apparaten, zoals je vaste toestel en mobiele telefoon. Je kunt gemakkelijk een groepsgesprek, videogesprek of chat met je collega’s voeren en kun je documenten en schermen met een druk op de knop delen. 

Daarnaast kun je jouw smartphone gemakkelijk met de telefooncentrale op kantoor verbinden. Zo kun je alle functies van de telefooncentrale op jouw mobiel gebruiken. Buiten de deur werken en bereikbaar zijn, was nog nooit zo makkelijk geweest. Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons