Persoonlijk tablet advies

Bent u op zoek naar persoonlijk advies over tablets?

Zoek dan niet verder, want wij bieden dit aan. Stuur ons een contactformulier met uw vraag en wij geven antwoord. Doordat wij dagelijks over tablets bloggen,lezen,schrijven en zelf gebruik maken van… hebben we inmiddels goede kennis over tablets en alles wat er bij komt kijken. Zie hieronder een overzicht van de adviezen gegeven aan mensen, door digimind.nl. Wie weet zitten uw wensen er al bij en krijgt u dus antwoord op uw vraag.

Mocht u persoonlijk advies willen bij uw vraag: Welke tablet moet ik kopen? Klik dan hier

 

Reacties (6)

 • Avatar

  Walter

  |

  Ik ben van plan een tablet te kopen, maar twijfel tussen de Ipad2 of een Android versie (waarschijnlijk de Galaxy tab). Ik begrijp dat Android systemen meer vrijheid bieden en dat er meer aps beschikbaar zijn. De Ipad beperkt je mogelijkheden, maar de aps zijn wel gecheckt. Verder zijn alle aps voor de tablet ook echt voor de tablet. Bij Android is dat maar afwachten begrijp ik?

  In de toekomst wil ik een mobiele telefoon met hetzelfde besturingssysteem zodat uitwisseling eenvoudig en snel mogelijk wordt (heb nu een Nokia). De keuze van de tablet bepaald dus ook wat voor mobiele telefoon er moet gaan komen.

  Hoe bepaal ik nu welke tablet het best bij me past? Waar moet ik op letten? Wat is de te verwachte toekomstperspectieven voor beide systemen?

  Reply

 • Avatar

  karien

  |

  Hoi,

  Mijn moeder wordt binnenkort 66 en wij willen haar een tablet geven. Welke kan ik het beste kopen?

  Ze speelt webfeud op de pc en wat spelletjes zoals bubbles/farmerama, ze mailt, zit op facebook en wil een beetje bij blijven. Sinds kort vindt ze de laptop toch ook wel handig maar niet zonder muis.

  een tablet ziet ze eigenlijk niet zo zitten i,v,m, touch screen, Wij denken dat als ze eenmaal een tablet gebruikt ze helemaal om is.

  Kortom wat zouden jullie aanraden?

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Beste Karien,

   stuur in het vervolg even een email… ik zal je zsm even via de mail antwoord geven.. vr. gr.
   Nathan

   Reply

 • Avatar

  e.visscher

  |

  Past de samsung galaxy tab met beschermhoes in de design tas.

  Reply

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons