Windows 8 apps

Vind hier alle nieuwste Windows 8 apps

We schrijven al bijna 2 jaar over tablets, maar zeker over apps. Nu het nieuwe Windows 8 tijdperk is aangekomen, kijken wij er naar uit om met enthousiasme alle apps weer opnieuw te ontdekken. Wij zullen hier over alle nieuwste, leuke en nederlandse apps van Windows 8 schrijven. De grootste kritiek op Windows 8 is dat er nog maar weinig apps zijn. Momenteel, eind oktober 2012, zijn er 3600 apps in de store. Microsoft zegt dat er iedere dag zo’n 100 apps bijkomen, maar hopen natuurlijk dat dit aantal groter gaat worden.

Voor ons betekent dat, dat we iedere dag weer nieuwe apps kunnen ontdekken. Blijf op de hoogte van al het Windows 8 app nieuws door digimind.nl in de gaten te houden of deze pagina. Wat je ook kan doen is lid worden van onze facebook speciaal voor Windows 8. Klik dan hier.

Reacties (1)

 • Avatar

  Dennis Bakker

  |

  Ik ben de eigenaar van 2 Windows 8/RT apps:

  Recipe4share
  &
  Chilibase

  Zouden jullie Recipe4share eens kunnen bekijken en eventueel een stukje erover willen schrijven. De app is inmiddels 4500 keer gedownload en krijgt goede recensies.

  Mvg,

  Dennis Bakker

  Reply

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons