Donderdag nacht is de iPad 3 al te koop

Verschillende winkels open hun deuren op donderdagnacht voor de iPad 3

Op zich was dit te verwachten, maar vooralsnog was er nog maar weinig over bekend, maar iCentre heeft inmiddels via hun Facebook laten weten wat hun openingstijden zijn a.s. vrijdag voor de verkoop van de nieuwe iPad 3. Zij meldden het volgende:

  • Om 00:00 uur openen Amsterdam, Groningen, Haarlem, Leeuwarden en Tilburg. Deze vestigingen blijven sowieso tot 01:30 uur open en zullen de ochtend daarna weer volgens reguliere openingstijden openen.

 

  • Om 07:00 uur openen Alkmaar, Almere, Amstelveen, Assen, Delft, Ede, Emmen, Heerenveen, Hengelo, Hoorn, Leidschendam, Lelystad, Oss, Tilburg, Uitgeest, Zaandam en Zeist.

 

  • De overige vestigingen (iCentre de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, én iCentre Sneek) zullen volgens reguliere openingstijden openen.

Naast iCentre laat MediaMarkt ook weten dat zij vanaf 00:00 uur open zijn voor het verkopen van de nieuwe iPad. Ik ben benieuwd naar de rijen. Zouden de rijen net zo dik worden als bij de vorige versies? Ik zelf heb het idee dat het toch een stuk minder zal zijn, maar a.s. vrijdag zullen we het weten. Online is de nieuwe iPad 3 nog nergens echt te bestellen. Ik ga er vanuit dat deze week de nieuwe iPad toch wel in de webshops zal gaan verschijnen.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter