Goedemorgen iPhone!

Wellicht heb je er al eens van gehoord: de goedemorgen boodschap op een iPhone. De goedemorgen boodschap is te zien op het toegangsscherm en te activeren sinds de komst van iOS 12. Deze boodschap houdt in dat jouw iPhone je een goedemorgen wenst en je daarbij op de hoogte brengt van de actuele weersomstandigheden en verwachtingen. Daarna biedt het je de mogelijkheid gemiste berichten en meldingen te bekijken.

De activatie van hgh kopen de goedemorgen boodschap blijkt echter lastig. Daarom zullen we in deze blog alle benodigde stappen langsgaan. Dus wil jij ook een goedemorgen boodschap ontvangen van jouw iPhone? Lees dan gauw verder! 1xbet

Stap 1 – Bedtijd

Allereerst dient Bedtijd buy te worden ingeschakeld. Dit is een onderdeel van Niet Storen. Voor het inschakelen van Bedtijd voer je de volgende handelingen uit. 

Ga naar instellingen → Niet Storen → Gepland

Met Gepland wordt in principe Niet Storen geactiveerd, dus worden meldingen gedimd, maar enkel in de door jou aangegeven periode. Zet vervolgens ook Dim toegangsscherm aan, zodat in dezelfde periode het toegangsscherm donkerder wordt en meldingen direct worden verplaatst naar het berichtencentrum. Er zullen in de aangegeven periode dus geen meldingen zichtbaar zijn op het toegangsscherm. Wil je toch je meldingen inzien, dan dien je het berichtencentrum te openen. betbaba giriş

Stap 2 – Locatiegebonden suggesties

Om ook de actuele weersomstandigheden en verwachtingen te kunnen zien op het toegangsscherm moet Locatiegebonden suggesties worden geactiveerd. Voer hiervoor de volgende handelingen uit.

Ga naar instellingen → Privacy → Locatievoorzieningen → Systeem → Locatiegebonden suggesties

Indien beide stappen goed zijn doorlopen en dus zowel Bedtijd als Locatiegebonden suggesties juist zijn geactiveerd, zul je na afloop van de door jou aangegeven periode bij stap 1 een goedemorgen boodschap ontvangen van jouw iPhone. Deze zal direct te zien zijn op het toegangsscherm. 

Je hebt de stappen juist doorlopen maar ziet geen boodschap?

Mocht dit het geval zijn, dan kunnen hier twee oorzaken aan ten grondslag liggen. Als de iPhone vlak voor het einde van de aangegeven periode wordt ontgrendeld en dus ontgrendeld is op het moment dat de periode ten einde is, dan zal de goedemorgen boodschap daarna niet alsnog op het toegangsscherm verschijnen. 

Ook als er na het einde van de aangegeven periode – maar nog voordat je de goedemorgen boodschap hebt kunnen zien – een nieuwe melding binnenkomt, dan zal na die melding de goedemorgen boodschap niet langer zichtbaar zijn op het toegangsscherm.

In beide gevallen is de goedemorgen boodschap er in principe wel geweest, maar is deze overgeslagen doordat de iPhone reeds ontgrendeld was of doordat er een nieuwe melding is binnengekomen.

Binnenkort komt Apple met een aantal nieuwe iPhones, de iPhone 12-serie. Ben je van plan om de goedemorgen-boodschap in te stellen voor jouw nieuwe iPhone 12? Vergeet je toestel niet te voorzien van een beschermend iPhone 12 hoesje? Je moet er toch niet aan denken dat je dag begint met een beschadigd toestel?

Labels:,

Trackback van jouw site.