Samsung gaat eindelijk Android 4.0 uitrollen

Samsung is in Canada begonnen met het uitrollen van de android 4.0 update

We hebben lang moeten wachten, heel lang zelfs, maar eindelijk is het nu zover. Samsung is begonnen met het uitrollen van android 4.0 op hun tablets. De update komt samen met de schil van Samsung zelf, genaamd Touchwiz. Dit was dan ook de reden voor de vertraging. Samsung zal de update langzaam gaan uitrollen en beginnen dus in Canada. Het is niet bekend wanneer de update het vaste land van Europa zal naderen, maar raadzaam is om af en toe even handmatig te zoeken naar updates op uw tablet.

De update naar Android 4.0 zal worden uitgerold voor de volgende tablets:

GALAXY Note
GALAXY Tab 7.0
GALAXY Tab 7.0 Plus
GALAXY Tab 8.9
GALAXY Tab 10.1

De Samsung Galaxy tab 7.7 staat hier dus niet bij. Deze eigenaren zullen even (!) moeten wachten, want die zal later worden uitgerold. Het is nu hopen dat de update vlekkeloos zal gaan zonder problemen naderhand. Eigenlijk is Samsung dit verplicht natuurlijk, zeker nadat wij zolang hebben moeten wachten. Voorlopig heb ik nog geen problemen gelezen op fora of websites.

[ad]

bron: Engadget

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Updates Samsung Galaxy Tab's, en nu echt?! -

    |

    […] uitrollen. Op zich wel bijzonder dat Samsung Canada dit aankondigd, omdat zij eerder ook al waren begonnen met uitrollen, maar dit kennelijk hadden stopgezet. Er is in ieder geval nog hoop voor de eigenaren van de Tabs, […]

    Reply

Laat een reactie achter