Nokia Trailers op Windows Phone

Bekijk nu de nieuwste trailers direct op jouw Nokia

Nokia blijft maar bouwen aan Windows Phone app. Nu hebben zij weer een beta versie van Nokia Trailers gelanceerd. Een app waar je trailers van films kan kijken op jouw Nokia.

Zoals we inmiddels van Nokia op Windows Phone gewend zijn, ziet de app er weer strak en simpel uit. Geheel in Metro UI style natuurlijk, maar dan wel in zwart/wit. De app is momenteel alleen nog maar voor Nokia’s en in het Engels beschikbaar, maar het is wel een aanrader voor de filmliefhebber. Zoals gezegd alle nieuwste trailers staan er op, momenteel zijn dat Men In Black 3 en The Dark Knight Rises bijvoorbeeld. Verder heb je een aantal categorieen waar je uit kan kiezen. Zoals ‘binnenkort’, ‘ Populairst’  en alle films.

Verder heb je nog een aantal mogelijkheden zoals je kunt de video’s aan een watchlist toevoegen als je ze later wil kijken en je kan de trailers downloaden. Uiteraard is dit raadsaam om alleen via Wifi te doen, want anders gaat je dataverbruik natuurlijk hard. Tot slot geeft Nokia in de app nog de mogelijkheid om direct in Nokia Kaarten te kijken waar de dichtbijzijnste bioscoop is, zodat je direct nadat je enthousiast werd van de trailer naar de bios kan rennen om hem te kijken.

Klik hier om de app te downloaden op jouw Nokia Windows Phone (sorry via de webbrowser of een andere telefoon doet hij het niet) of gebruik de QR-code hieronder.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter