microsoft surface tablet

Prijs van de Microsoft Surface tablets bekend?

Een Zweedse online store heeft de Surface online gezet voor niet misselijke prijzen

Of de informatie op de Zweedse website juist is, is natuurlijk de vraag. Het kan ook een stunt van de website zelf zijn, maar voor hetzelfde geldt zijn de prijzen wel juist en dan ben ik benieuwe wie er een Surface tablet gaat kopen…

Update:

De zweedse Website, webhallen, maakte bekend dat zij de prijzen nergens op hadden gebaseerd. Zij hadden deze zelf verzonnen, we weten dus nog steeds niet hoe duur de Surface tablets zullen worden. (bron)

De Zweedse website, Webhallen, heeft 4 modellen Surface tablets op hun website geplaatst. De goedkoopste is de Windows RT versie met 32Gb opslag. Zij verwachten deze het vierde kwartaal en voor een prijs van ongeveer 830 euro (omgerekend van Zweeds Kronen) De andere Windows  RT versie met 64GB opslag heeft een prijskaartje van ongeveer 1186 euro. Dit lijken mij eigenlijk hele rare verhoudingen en ik wil eigenlijk niet geloven dat Microsoft hun Surface tablets voor deze prijzen op de markt zal brengen, maargoed het staat er wel….

De Windows 8 Pro versies met 64Gb en 128Gb verwachten zijn begin 2013 voor respectievelijk 1529 euro en 1779 euro. Kortom bizare prijzen. Ik ben benieuwd wat Microsoft hun reactie hierop is, maar nogmaals ik kan mij niet voorstellen dat dit de daadwerkelijk prijzen voor Europa zijn, want dan weet je 1 ding zeker, Niemand koopt een Surface tablet.

Eerder gingen de geruchten dat de Surface Windows RT versie ergens tussen de 599 dollar en 799 dollar zouden moeten gaan kosten, dit lijkt dus ‘ iets’  meer geworden.

[ad]

 

bron: Netbooknews

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter