Apple event 23 okt

Apple event vanavond live volgen alleen voor Apple fans

Het Apple event is vanavond op een paar manieren live te volgen

Uiteraard zijn er weer allerlei bekende websites die live bloggen over het Apple event van vanavond, dat om 19:00 uur nederlandse tijd begint.Echter als je de live stream van Apple zelf wil bekijken kan je dat op twee manieren doen en mogelijk ook via iTunes maar daar is nog niets over bekend. Het makkelijkste is als je een Apple TV hebt. Op de Apple TV zal de livestream vanavond te zien zijn. Dat is dus lekker makkelijk, maar dan moet je wel een Apple TV hebben.

Als je die niet hebt kan je ook nog via deze livestream kijken naar het Apple Event, echter werkt dit niet op Windows PC . Dit werkt alleeen op Mac’s en iPad’s. Je moet namelijk een bepaalde versie van Safari hebben om dit te kunnen streamen. Apple zegt hier het volgende over:

Live streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

Dus mocht je interesse hebben maar geen Apple product in je bezit hebben, dan zal je het even met websites zoals TheVerge, Engadget en al die bekende websites moeten doen. of uiteraard gewoon even wachten wat Digimind.nl er later op de avond over verteld 🙂

[ad]

Apple event 23 okt

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter