Nokia Maps

Nokia kaarten komt met ‘Here’ naar iOS en Android

Here zal een nieuwe kaarten app worden voor alle besturingssystemen

Na de update van iOS 6 zijn we wel toe aan goede kaarten voor de iPhone en Google Maps wordt ook saai. Nokia maps het nieuwe tijdperk?Nokia vind natuurlijk van wel en komt daarom met de app ‘Here’  naar iOS en Android. Here zal zeer binnenkort beschikbaar zijn in de App Store voor de iPhone en iPad, android moet helaas nog even wachten tot begin volgend jaar. Waarom dat zo is weet ik ook niet, maar android is meestal later :(.

Toch denk ik dat de meeste Androidgebruikers Google Maps fan zijn en niet zo snel overstappen op een andere kaartenapp, ondanks dat hij gratis is. iOS is natuurlijk een ander verhaal, want veel mensen hebben commentaar op de nieuwe kaarten app in iOS en het verdwijnen van Google Maps. Daar zit dus wel een gaatje voor Nokia. Ik zelf heb al ervaring met Nokia Maps op de Lumia 800 en ik was er heel positief over. De kaarten zijn goed up to date, werken snel en zijn overzichtelijk. Daarnaast zal Here ook offline navigatie naar iOS brengen en dat is natuurlijk wederom een flink plus punt, want als ik eerlijk ben weet ik niet of Kaarten van Apple mij nu data kosten, maar bij Here weet je in ieder geval zeker dat het je dan niets kost.

Kortom ik ben enthousiast ondanks dat ik de Kaarten app van Apple niet slecht vind. Ik weet dat Nokia voor kwaliteit staat en dat zal met deze app Here dus ook zeker zo zijn.

Kijk eens op maps.nokia.com voor een indruk van de kaarten

[ad]

Nokia Maps

bron: Nokia Newsroom

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter