Skype app voor android tablets enorm verbeterd

Skype 3.0 heeft eigen android interface

Skype heeft hun app naar een next level gebracht voor android gebruikers. Eindelijk krijgen de android tablet gebruikers een beter ervaring op hun tablet.Skype 3.0 is geoptimaliseerd voor android tablets. Dit is bijzonder omdat er niet zo heel veel apps beschikbaar zijn die geoptimaliseerd zijn voor alle tablets. Skype 3.0 is dat wel. Het maakt niet meer uit hoe groot jouw scherm is 7 inch of 10 inch.Je krijgt dezelfde ervaring met Skype. Links krijg je een navigatie balk met daarin de mogelijkheden van Skype en rechts zie je dan jouw contacten of andere content. Als je een video-call hebt kan je ook de video op volledige scherm zetten, wat natuurlijk perfect is. Daarnaast kan je ook nog van frontcamera en de camera aan de achterzijde van je tablet wisselen tijdens het gesprek (dan moet je tablet die wel hebben uiteraard). Met Skype kan je natuurlijk meer, zoals bellen naar 06-nummers (betaald) of chatten met je contactpersonen. Microsoft (de eigenaar van Skype) wil Skype ook uiteindelijk als vervanger voor MSN, wat momenteel nog steeds een van de grootste chat-programma’s van de wereld is.

Tot slot heeft Skype nog een nieuwe techniek in Skype 3.0 gestop, genaamd SILK. Dit zou de kwaliteit van het geluid enorm moeten verbeteren. Na 2 gesprekken merkte ik dit wel al op! Kortom een zeer positieve update van Skype en hopelijk gaan er toch meer grote namen dit voorbeeld volgen, zodat android tablets eindelijk betere apps krijgen, waardoor de ervaring alleen maar beter wordt.

Klik hier om de Skype app voor android te downloaden in de Play Store (gratis)

[ad]

bron: Skype

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    van der Molen

    |

    LS.
    Vraag: Hoe kan ik op een android tablet de chathistorie verwijderen? Het lukt me met geen mogelijkheid! Heb alles al geprobeerd, maar zie nergens een tab of zo die de historie kan verwijderen zoals het Skype programma op de PC.
    Heb al overal gezocht via google, maar heb nergens een duidelijk antwoord gevonden.
    Vriendelijk dank.

    Reply

Laat een reactie achter