timeshop

Terug in de tijd met Timeshop

Wat deed je een jaar geleden ook al weer?

Volgens mij een vraag waar je meestal geen antwoord op weet of het moet een speciale dag zijn zoals je verjaardag. Met Timeshop een app voor Android en iOS zie je iedere dag wat je ‘vroeger’ deed. Dit zou je zomaar iedere dag een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Het is algemeen bekend dat de meeste mensen altijd de “feel good” momentjes delen of delen waar ze zijn geweest of op dat moment zijn (vakantie, concert, festival). Persoonlijk ben ik meestal na een jaar wel vergeten wat ik op 29 juli deed. Ik zou nu overigens ook moeten gokken wat ik toen deed, want ik heb Timeshop vandaag nog niet gecheckt.

timeshop

Ik kwam de op Timeshop toevallig tegen en had er nooit echt naar gekeken, nu kijk ik iedere dag even op de app en dat tovert iedere dag een glimlach op mijn gezicht. Timeshop showt iedere dag wat je vorige jaar, 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar geleden hebt gedaan op dezelfde dag als vandaag. Timeshop wordt uiteraard gevuld door jouw zelf, namelijk jouw social media kanalen. Je kan Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare en jouw foto gallery toevoegen. In de toekomst zullen hier vast en zeker meerdere social media kanalen aan worden toegevoegd.

Het gevolg is dat je iedere dag even terug gaat naar het verleden, waardoor je iedere dag even stil staat bij het feit dat de tijd zo snel gaat ;). Mocht je dit niet willen, dan is het verstandig om hem niet te installeren. Je begrijpt hem al, ik ben fan van deze app. Hij is gratis en te downloaden voor iOS en voor Android

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixerlookmoviesflixtheflixersflixlookmoviesflixanitakutheflixerMangaFiretheflixersflixtheflixersflixsflixanixanixtheflixeranitakusflixlookmovietheflixerMangaFiresflixMangaFiresflixsflixanitakuMangaFireanitakuwatchseriesonlinewatchseriesonlineseriesonlineseriesonlinemoviestowatchfreemoviestowatchfreeMangaFireMangaFireanixanixgogoanimegogoanimeanitakuanitakuvumoovumoosflixsflixsoaptodaysoaptodaywatch tv shows online, huratv, watch movies free online, Napoleon (2023), watch movies online,