KVK app

App review: De Kamer van Koophandel app

De KVK app is voor elke platform, android, iOS en Windows Phone verkrijgbaar. Hiermee kan je snel checken met wie je te maken hebt. De app is eenvoudig maar doet wat hij moet doen en dat doet hij goed. Je kan bedrijven op zoeken en vervolgens meer info krijgen.

Als je de app voor het eerst opstart zal je de app nog moeten activeren. Wat ik persoonlijk een beetje rare bewoording vind, want ik kreeg het idee dat ik direct moest gaan betalen. Achteraf blijkt dat niet zo te zijn en betaal je pas zodra je een betaalde zoekvraag akkoord geeft.  Nadat je de app hebt geactiveerd mag je 2 gratis producten downloaden. Je kan dan kiezen uit de inschrijving van een bedrijf “in ’t kort”  of de vestiging “in ’t kort”. De uitgebreidere informatie moet je sowieso voor betalen.

Als je een bedrijf zoekt en de KVK app vind hem, dan wordt direct de hoofdvestiging weergegeven met 4 keuze daar onder:

  • Inschrijving in ’t kort
  • Vestiging in ’t kort
  • inschrijving
  • vestiging

De onderste 2 optie kosten allebei 1,99 euro.

De app werkt prima en vind tot nu toe ieder bedrijf wat ik gezocht heb. De app verleend zich prima om even de juiste gegevens op te zoeken van een bedrijf en te checken met wie je te maken hebt. Kortom een prima app voor grote bedrijven of kleine ondernemers die net even wat beter willen checken met welk bedrijf ze te maken hebben als ze bijvoorbeeld op een netwerkborrel zijn. Alle producten die je hebt gekocht (inclusief de 2 gratis producten) zijn terug te vinden in de geschiedenis zodat je altijd naderhand nog even opnieuw de gegevens kan checken. Je kan vanuit de app ook de gegevens mailen.

De app is gratis te downloaden in de App Store, de Play Store en de Windows Store

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter