Review: Thule Subterra iPad Mini (Retina) hoes

Thule heeft een nieuwe hoes voor de iPad Mini Retina op de markt gebracht. De Subterra heeft een prijskaartje van iets minder dan veertig euro en in deze review neem ik hem onder de loep.

Allereerst, bij gebrek aan een iPad Mini heb ik de hoes getest met de Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Qua formaat is hij nét een tikkeltje te groot, maar door de rits slim dicht te doen past het. Heb je een iPad Mini Retina, dan past de case als gegoten.

De case

De afmetingen van de binnenkant van de hoes zijn 15,5 bij 22,1 bij 1,5 centimeter. De iPad Mini Retina past er dus precies is, maar ook veel 7” tablets zul je zonder problemen in de case kunnen stoppen. Ik heb – zoals eerder gezegd – de case getest met de 8” Sony Xperia Z3 Tablet Compact, die voor het mooie iets te groot is. De hoes is gemaakt van nylon en voelt als een Eastpack rugzak, prima dus. Op de bovenzijde vinden we de merknaam Thule, verder is de hoes vrij van tierelantijnen. Overigens reflecteert het logo, wel zo handig in het donker. De binnenzijde is bedekt met velours, wat ervoor moet zorgen dat je tablet krasvrij blijft. De zijkanten beschikken over een foamvoering, voor extra stevigheid. De case weegt 110 gram en zal je tas dus niet echt verzwaren.

Naast het vak waar de tablet in geschoven dient te worden, is er ook een kleiner vak voor bijvoorbeeld een kabel. Een leuke extra, maar wanneer de tablet in de hoes zit, kun je nauwelijks iets in het andere vakje krijgen. Een snoertje en een pen, dan is het vol. Verwacht dus niet dat je er veel extra spullen in kan doen. Er zijn in totaal drie ritsen aanwezig. Twee voor het tabletvak en één voor het kleinere vak. Ze voelen erg stevig aan en in de testperiode van enkele weken heb ik geen problemen ondervonden met het openen of sluiten.

Een groot pluspunt van de hoes is dat hij geleverd wordt met maar liefst 25 jaar garantie. Het geeft mij de indruk dat Thule zeer zeker over de kwaliteit van het product is, een goed gevoel. De case is alleen verkrijgbaar de kleur donkergrijs/zwart.

Conclusie

Ik heb de case naar tevredenheid gebruikt en ben geen minpunten tegengekomen. De prijs is wellicht wat hoog voor sommigen, maar als je op zoek bent naar een goede hoes is dit geen uitzondering. Ik kan geen reden verzinnen om deze Thule hoes niet aan te schaffen en raad hem je dan ook zeker aan.
De Thule Subterra voor iPad Mini Retina is onder andere hier verkrijgbaar voor zo’n 37 euro.

Foto’s

Hieronder vind je de foto’s die ik van de Thule Subterra voor de iPad Mini Retina gemaakt heb.

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

lookmovietheflixertheflixeranixlookmovieanitakutheflixeranitakuMangaFiresflixanitakuMangaFireanitakuanitakuMangaFireanitakuanitakutheflixerlookmovieanixanitakuMangaFireanitakuanitakulookmovielookmoviesflixanitakutheflixerMangaFirewatchseriesonlinewatchseriesonlinesoap2daysoap2dayhurawatchhurawatchwatchserieswatchseriesmyflixermyflixerMangaFireMangaFiresoaptodaysoaptodayanimesugeanimesugewatchmovieswatchmovieswatchseriesfreewatchseriesfreeThe Tiger's Apprentice (2024), watch tv shows online, watch movies free, watch movies online, watchseriesonline,