Is dit Sony’s high-end selfie-smartphone?

Sony werkt aan een smartphone die zich volledig richt op een bijzonder ontwerp en goede camera’s. Zo is er een 13 megapixel webcam met flitser aanwezig voor scherpe selfies. Althans, dit beweert Twitterlekker @upleaks, die het vaker bij het juiste eind heeft gehad.

Geruchten over smartphones nemen we altijd met een gezonde korrel zout, maar als ze van @upleaks komen nemen we ze iets serieuzer. Zeker als de beste man (of vrouw) er een foto en flinke lijst specificaties bij doet, wat deze keer het geval is. @upeaks meldt op zijn website dat Sony momenteel een nieuwe, high-end smartphone ontwikkelt. Het toestel draagt de codenaam ‘Lavender’ en bovenstaande afbeelding zou het ontwerp van de telefoon prijsgeven. De Lavender lijkt zeer smalle bezels (randen rond de zijkant) te hebben, met aan de boven- en onderkant de speakers. Verder is een grote camera te vinden met daarnaast de flitser. @upleaks zegt dat hij nog geen foto van de achterkant kan plaatsen, maar die zou vergelijkbaar zijn met de HTC One E9. Voor het gemak heb ik die even hieronder afgebeeld.

e9 bij lavender

Het gepubliceerde specificatielijstje wijst op een scherm van onbekende grootte. Wij gokken tussen de 5″ en 5,5″. De resolutie staat volgens de Twitterlekker wel vast: 1920 bij 1080 pixels, Full-HD dus. Onder de motorkap vind je een 64-bit MediaTek MT6752 processor. Deze heeft acht kernen die draaien op 1,7Ghz en wordt bijgestaan door 2GB werkgeheugen. Verder zou de Lavender ondersteuning bieden voor twee simkaarten, al geldt dit niet voor alle varianten. De smartphone draait op Android 5.0 Lollipop, zeer waarschijnlijk in combinatie met Sony’s softwareschil die ook op toestellen

oral jelly

als de Xperia Z3 te vinden is.

Meer informatie over Sony’s selfietelefoon ontbreekt vooralsnog. Ben jij al enthousiast?

Via: Hardware.info

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter