Lenovo Lepad tablet komt er aan!

Lenovo heeft bevestigd dat de LePad Android tablet in juni 2011 wereldwijd gelanceerd zal worden

Hoewel de Chinese markt de Android 2.2 tablet een paar maanden eerder al krijgt. De tablet heeft een 10.1 inch scherm en kan geplaatst worden in een los keyboard gedeelte. Deze tablet/ laptop combinatie is net even wat anders als de rest waar we op wachten. Of het ook echt gaat werken is de vraag natuurlijk….. Maar even wachten op de chinezen wat zij er van vinden.

de vraagt blijft dus nog steeds even:  Welke tablet wordt de tablet van 2011?


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

favmoviesfavmoviesanixanixwatchseriesonlinewatchseriesonlineflixtorflixtorflixhqflixhqseriesonlineseriesonlinesflixsflixbflixbflixupmoviesupmovieshimovieshimoviesAn American in Austen (2024), free movies online site, watch movies online, upmovies, watch tv shows online,