Apple iOS apps ook op de BlackBerry Playbook?

De website Mobilyz.com poste het volgende bericht, zou dit een 1 April grap zijn?

ik kan mij niet voorstellen dat Apple OOIT  zou doen.

Het bericht:

Alle Apple Apps op je BlackBerry Playbook? Het kan straks gewoon dus het wordt zo wel heel interessant om de Playbook aan te schaffen want ook Android Apps werken strakjes op de Playbook.

Na de aankondiging dat Android Apps prima gaan werken op de BlackBerry Playbook gaat RIM nog een stapje verder. Al je favoriete Apple iOS games zouden namelijk op dezelfde wijze ook op je Playbook gebruikt kunnen worden.

Dit werd op de BlackBerry Developer dag in Toronto aan de aanwezige ontwikkelaars verteld in afwezigheid van de pers. De Playbook is namelijk technisch in staat elke soort app te kunnen draaien dus ook de iOS applicaties.

De vraag is alleen hoe makkelijk het voor developers zal zijn de al voor iOS ontwikkelde apps om te bouwen tot Playbook apps die precies hetzelfde zullen werken. Uiteindelijk moeten de apps wel in de BlackBerry App World gezet worden om ze te kunnen installeren en met de App Launcher te kunnen openenen.

De Playbook wordt op die manier wel een erg interessante alleskunners en het maakt niet meer uit of het een Android, BlackBerry of iOS app is die je wil gebruiken het kan allemaal.

 Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter