Gaat de Motorola Xoom het redden?

Of word de Xoom een enorme flop.

Veel berichten vandaag over dat er maar 100.000 in 2 maanden zouden zijn verkocht, aldus de Deutsche bank.

Nou moet ik zeggen dat ik Duitser niet heel erg vertrouw, maar kennelijk kloppen deze cijfers volgens verschillende bronnen op het inet.

Deze cijfers zijn teleurstellend dat is duidelijk, maar komt dat door de sterke positie van de iPad of door slechte marketing?

Hieronder enkele citaten van verschillende sites over deze kwestie:

allaboutphones:

Dat de Xoom niet in de buurt komt van de verkoopcijfers van de iPad (en de iPad 2), heeft te maken met de voorsprong van Apple. Diens tablet heeft zich al een jaar bewezen, meent BGR in een nogal bozig artikel. ”Er zijn van de Xoom 75.000 tablets verkocht in een maand tijd. Is dat een flop?” vraagt de site zich retorisch af.

pcm:

Andere analisten zijn minder negatief. Ze wijzen erop dat 100.000 stuks absoluut geen slecht aantal is, gezien de omstandigheden. De grote vraag is nu wat andere Android-fabrikanten dit voorjaar gaan doen.

betanews:

Starr Keshet writes, for TG Daily: “Yes, Motorola’s XOOM is doomed.” Well, there’s not much ambiguous about that headline, now is there

James Faucette:

analyst at Pacific Crest, said that sales of the Xoom and Atrix “have been disappointing,” and that Motorola could be in bad shape if it does not “refresh its product portfolio for the second half of 2011.
 
 

En nu maar hopen op een prijsverlaging 🙂

–Digimind

 

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter