iKadaster app voor de iphone

Simpele en handig app voor op je iPhone.

het opvragen van eigenaar, koopsom of eigendomrechten is nog nooit zo makkelijk geweest. Ideaal al zeg ik het zelf. Sommige diensten kosten wel geld, maar dat is altijd bij het Kadaster.

Dit zegt itunes over de app:

Of het nu om een appartement, tussenwoning of vrijstaande woning gaat: van alle recent verkochte woningen kun je hier de gegevens opvragen. Op elk moment kun je het exacte adres, het kadastraal objectnummer, de kadastrale grootte en het koopjaar zonder extra kosten raadplegen. Ook kun je gratis de kadastrale kaart of de historische kaart op je iPhone bekijken.

Tegen geringe betaling zijn er zelfs nog meer gegevens te raadplegen, zoals de eigenaarsgegevens en de laatst bekende koopsom van het pand. De betaalde informatie wordt alleen aangeboden als deze informatie ook beschikbaar is binnen het Kadaster.

De gegevens zijn betrouwbaar, want ze komen uit het Kadastrale register. Je kunt meteen inzien wat iemand voor z’n huis heeft betaald en wie de huidige eigenaar is. Onmisbare informatie bij de aankoop van een huis. Of gewoon uit nieuwsgierigheid: wat heeft die woning nu werkelijk gekost.

We zijn al druk bezig iKadaster verder te ontwikkelen en te versnellen om het je straks nog makkelijker te maken en meer informatie met je te delen. Veel succes alvast met deze eerste release van iKadaster!

iKadaster is geschikt voor de iPhone 4 en alle eerdere iPhones met IOS4 software. De app is ook geschikt voor de iPod met IOS4.

 

Hij is uiteraard geschikt voor de iphone 4, eigenlijk voor alle Apple’s met IOS4.  Te downloaden @itunes

 


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter