Android tablets goedkoper binnekort?

bron: Tabletsmagazine

Het verschil in prijs van tablet is echt enorm. Tussen LG Optimus (800 euro)  tot de Acer Iconia (400) ligt een hele wereld aan tablets. Tablets met nagenoeg dezelfde specificaties  schelen enorm van prijs.  Echter als je heel reeel bent, krijg je momenteel (nog steeds) het beste voor de beste prijs, namelijk de Apple iPad 2. Iedereen is van mening dat android tablets snel hun prijs omlaag zullen moeten doen om ook maar een ‘beetje’  de concurrentiestrijd aan te gaan met Appel.

Tabletsmagazine zegt hier over het volgende:

Bronnen van Digitimes laten weten dat onder andere door de prijsstelling van de ASUS Eee Pad Transformer de prijzen van Android 3.1 tablets snel zullen dalen.
De bronnen geloven dat er binnen niet al te lange tijd minimaal 100 dollar van tablets afgehaald zal worden, wat we gezien de prijzen in de VS en Europa kunnen omzetten naar 100 euro. Dit maakt de Optimus Pad nog steeds niet aantrekkelijk qua prijs, maar levert wel een vriendelijkere prijsstelling voor bijvoorbeeld de Motorola Xoom of Acer Iconia Tab A500. Met name Acer zou, volgens de bronnen, de prijzen van haar tablets heroverwegen.

 


 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter