Asus Eee pad Transformer 2

De Asus Eee Pad Transformer 2 moet in het eerste half jaar van 2012 in de winkels liggen. Mogelijk ergens in april 2012.

Op Internet gaan verschillende geruchten over de Asus Eee Pad Transformer 2. Zo zou de Asus Transformer 2 in twee varianten op de markt komen. Een bron van Tweakers maakt bekend dat iemand bij Asus dit had verklapt. Het is niet bevestigd, maar het zou wel in het plaatje passen. Windows 8 komt in begin 2012 en hierop zou de Asus Eee Pad Transformer 2 goed op kunnen aansluiten.

Met behulp van HTML5 en Javascript worden daarnaast nieuwe apps gemaakt die passen bij de tabletmarkt, waardoor er toch wel sprake kan zijn van een fit tussen de ASUS Eee Pad Transformer 2 en Windows 8.

Helaas zullen nog velen op de Asus Eee pad Transformer zitten te wachten en moeten nog niet denken aan de Transformer 2, maar speculatie is altijd leuk.

Mocht je de eerste Transformer willen bestellen:


 

[table id=6 /]

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter