HP Touchpad nieuws juni 2011

Even twee nieuwtjes over de HP Touchpad:

HP TOUCHPAD 7

De HP Touchpad 7 komt in Augustus 2011! Het is nog niet zeker dat hij zo gaat heten, hij zo ook nog HP Opal Tablet kunnen gaan heten. Verder is er niets over bekend. In Duitsland is zijn grotere broer de HP Touchpad 9.7 inch al te pre-ordenen en bij ons is erg nog helemaal geen datum bekend. Als HP ons maar niet vergeet, want we zijn namelijk reuze benieuwd naar wat WebOS ons gaat brengen op de HP Touchpad.

HP TOUCHPAD APP MAGAZINE

HP heeft naar buiten gebracht dat zij een magazine, genaamd webOS Pivot Magazine, maandelijk gaan uitbrengen op de HP Touchpad. Hierin zullen de nieuwste en heetste apps voor WebOS gepromoot worden. Het zal app reviews, app nieuws en interviews bevatten. Het zal maandelijk gratis digitaal worden aangeleverd bij de HP Touchpad gebruikers. In eerste instantie zal het magazine in het Engels, Frans, Duits en Spaans uitkomen. Het magazine zal voor het eerst beschikbaar worden op 1 juli (Releasedatum HP Touchpad USA)

bronnen: Tabletsmagazine en slashgear

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter