problemen iPad 2 (verizon variant)

Eyoo meldde op hun website dat een anonieme apple store medewerker het volgende heeft gemeld met betrekking tot de Verizon variant:

een groot aantal van deze iPads uit het inventaris van meerdere winkels verwijderd. Aanvankelijk werd gedacht dat er alleen een probleem zou zijn met gegraveerde apparaten. Nu is echter duidelijk geworden dat er een probleem is met het bekijken van de account informatie nadat het apparaat is geactiveerd.

Appel heeft de apparaten, aldus die bron, teruggeroepen uit de winkels. Het is nog niet bekend om hoeveel iPads dit gaat en of dit ook gevolgen heeft voor de andere varianten van de iPad 2. Daarnaast is dit (nog) niet door Apple bevestigd of door Verizon.


UPDATE: het blijkt te gaan om een heel klein aantal ipads (zie deze link ) en ze waren nog niet verkocht aan consumenten, aldus Apple)


Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter