Toshiba Thrive Tablet te bestellen in USA


Tabletsmagazine meldde het volgende over de Toshiba Thrive:

We hebben eindelijk wat data voor de Toshiba Thrive tablet. Vanaf 13 juni is de tablet in ieder geval in de VS als pre-order te bestellen voor een prijs vanaf 429,00 dollar. De levering vindt plaats op 10 juli. Wat de data voor Nederland zijn is niet bekend gemaakt, maar door de eerder aangegeven vertraging in de UK zijn we waarschijnlijk niet snel aan de beurt.

Het gaat een 3.1 Honeycomb tablet worden, maar gaat Toshiba deze keer wel hun naam waar maken? De Folio was natuurlijk een vette flop.

We zijn benieuwd, wanneer hij naar Nederland komt EN of het ‘echt wat is’ . Tot nu toe vinden wij het enige echt interessante aan deze tablet dat er een vervangbare batterij in zit die je in 1,5 uur op kan laden.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter