vaderdag tip: iTunes Gift card

In de tablet wereld is het lastig zoeken naar een leuke betaalbaar vaderdag cadeau. Om zo maar even een tablet van meer dan 500 euro kado te doen, doe je ook niet zomaar. Mocht je wel zo veel van je vader houden, kijk dan even in ons tablets overzicht :). Als je iets voor je vader zou willen kopen wat met tablets te maken heeft zouden wij accessoires of een iTunes gift Card aanraden. Het enige probleem is dat je vader dan wel al een tablet moet hebben. TabletsToday.nl is echt een aanrader. Mooi accessoires en sommige nog voor een leuke prijs ook (rond de 30 euro).

Mocht je vader nog geen tablet hebben en je hebt geen 500 euro te besteden. Dan is het misschien een idee om de Archos Arnova te kopen voor hem en anders zal je het toch bij de deodorant van de Kruitvat moeten houden.

Mocht je vader al een trotse bezitter van een Apple iPad of een Apple iPad 2 zijn, dan is het misschien een idee om een iTunes gift card cadeau te doen voor je vader.

Je kan kiezen tussen de 15 euro en 50 euro. Je kan ze online bestellen bijvoorbeeld bij Dixons. Helemaal handig paar klikken en je bent weer klaar voor dit jaar.

 
 

<script type=”text/javascript”><!–
google_ad_client = “ca-pub-5635460914695954”;
/* banner plaatjes */
google_ad_slot = “0352468481”;
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//–>
</script>
<script type=”text/javascript”
src=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”>
</script>

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter