Acer Iconia A100 tablet goedkoper?

De Acer Iconia A100 en A101 mogelijk goedkoper dan gedacht.

De laatste ‘onofficiele’ berichten waren dat de Iconia A100 mogelijk pas in September geleverd/besteld kon worden. Digimind heeft vernomen dat de Iconia A100 binnenkort al besteld kan worden, echter zal de leveringsdatum waarschijnlijk wel september blijven.  Zodra dit het geval is, zal u dit hier lezen.

Daarnaast verwachtten men een prijs van 350 euro voor de Acer Iconia A100 en 450 euro voor de A101. Echter zou de prijs mogelijk weleens rond de 300 euro kunnen liggen voor de Iconia A100.

dit maakt de Acer Iconia A100 ineens een zeer aantrekkelijke tablet.

Deze 7 inch tablet krijgt android Honeycomb 3.2 aan boord en zal niet onder doen voor zijn concurrenten, zoals de HTC Flyer (450 euro). Sterker nog voor een prijs van 300 euro zou hij weleens zijn 7 inch concurrenten het bos in kunnen sturen.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter