Asus Eee pad Slider in Nederland

De Asus Eee Pad Slider zal naar verwachting in de tweede week van augustus verkrijgbaar zijn in Nederland.

Yorcom  is een van de eerste in Nederland die de Asus Eee Pad Slider zal gaan verkopen.

Hij is vanaf nu te pre-orderen vanaf €479,- bij Yorcom. Dit betreft dan de Asus Eee Pad Slider 16GB WiFi met Android 3.1 Honeycomb.

Als je hem nu besteld zal de Slider naar verwachting in de tweede week van augustus worden uitgeleverd. De eerste aanlevering van Asus Slider zal beperkt zijn, net zoals bij de Asus Eee pad Transformer het geval was. De verwachting is dat vervolgens de tweede aanlevering begin September groter is. Dit is dus een kans om er als eerste bij te zijn.

De Slider is een broertje van de Asus Eee Pad Transformer, maar in plaats van een keyboarddock heeft deze tablet een keyboard wat onder de tablet vandaan schuift. Je hoeft dus geen extra dock meer te bestellen of er bij te kopen. De Asus Eee pad Slider zal verkrijgbaar zijn als een 16gb en een 32gb versie in de kleuren bruin of wit. Het is nog niet bekend of er ook een 3g versie naar Nederland komt.

Bestel hem nu op de website van Yorcom.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter