Controleer uw data op uw tablet

Houdt uw data verkeer in de gaten.

Er zijn verschillende apps voor uw tablet om het data verkeer in de gaten te houden. Nu de providers (KPN) (VODAFONE) hebben besloten om geen onbeperkt internet meer te leveren, is het handig om uw date verkeer in de gaten te houden, zodat u geen onverwachtte hoge kosten heeft aan het einde van de maand. Veel smartphone gebruikers gebruiken het al, maar als tabletgebruiker is dit vaak een ondergeschoven kindje. Echter met uw tablet verbruikt u meer data als met uw smartphone, dus is het toch handig als uw dit monitor. Kijk als u de tablet alleen met Wi-fi gebruikt is het minder noodzakelijk om bij te houden welke data u verbruikt. Digimind gebruikt de volgende app:

Data man Pro voor de iPad

Met Data man pro houdt u al het data verkeer bij.

● Real-time geautomatiseerd gebruik van waarschuwingen. Dus terwijl u YouTube kijken, luistert naar Spotify, surfen op het web, of wat dan ook, je wordt gewaarschuwd op het moment dat u uw verbruik hoger is dan de drempels. Stoppen met betalen buiten uw bundel

● bijhouden van uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse cellulaire (3G/EDGE/GPRS) dataverbruik. Zie uw dagelijkse gebruik in een tabel of grafiek en zelfs inzoomen om de details te zien per uur.

● Altijd up-to-date gebruiksstatistieken. DataMan krijgt uw gebruiksstatistieken rechtstreeks vanuit de iOS netwerk systeem.

● Geocoderen. Zien waar en wanneer u gebruikte gegevens. Handig wanneer u reist.

Ik ben zeer tevreden met deze app. Op de iPad zie je altijd op je Dashboard weergegeven hoeveel data je hebt verbruikt. Je kan alle drempels zelf aan gegeven. Ideaal voor de 3g-gebruiker. Er is ook een gratis versie voor de iPhone, die je ook op je iPad kan gebruiken.

Download gratis Data Man in itunes (de gratis versie voor iphone)

Download voor Data man Pro voor 2,99 euro in itunes.


Voor de android tablets is er wel een alternatief. De Data Counter Widget.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter