Meest complete foto app: Filterstorm

Filterstorm de beste foto app voor de iPad?

Met Filterstorm pro kan je jouw foto’s bewerken. Je kan er heel veel verschillende filters over heen plaatsen, met prachtige resultaten als gevolg.
Ik heb hem zelf getest en ik ben dan ook zeer tevreden. Eigenlijk kan je met deze app alles doen, wat je met fotobewerking zou willen doen op je iPad.
Bekijk de onderstaande twee video’s en je krijgt een kleine impressie van wat deze app allemaal kan. Hier nog een klein lijstje met zijn features:

• Stuur afbeeldingen door naar Flickr en Dropbox, Curves (luminantie, RGB, rood, groen, blauw, cyaan, geel, magenta) • Helderheid • Contrast • Kleurbalans • White Point Picker • Verzadiging •  Zwart-wit fine-tuning • Rode-ogen-reductie • 30-step Visual History • bijsnijden, met de mogelijkheid om de beeldverhouding te specificeren • Schaal • Passend • Rotatie en Image Straightening • Vignettering toon kaart (gesimuleerde HDR) Verscherpen • Blur • Noise Reduction • Clone Tool • Multi-blootstelling Tool • Border Tool • EXIF ​​info (weergegeven en opgeslagen, kan niet worden bewerkt, beperkte ondersteuning bij bepaalde camera RAW-bestanden)

Fotobewerking met de iPad is gewoon ideaal omdat je met je vingers heel snel en makkelijk gedetailleerd te werk kan gaan. Het enige nadeel van deze app, is dat hij 11,99 euro kost. Mocht je dit te veel vinden dan is er ook nog een ‘normale’ versie en die kost je 2,99 euro. Het enige echte grote verschil is dat je dan geen In-app bibotheek hebt. Wij raden dan dus ook aan om in eerste instantie gewoon Filterstorm 3 aan te schaffen. Zie hieronder het verschil van Filterstorm 3 en Filterstorm Pro en de video’s.

Download nu in itunes Filterstorm 3 voor 2,99 euro

Download nu in itunes Filterstorm Pro voor 11,99 euro

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter