Review rondje: Galaxy Tab, Sony tablets, Hp Touchpad

Video Reviews van de week 10-07 / 17/07

Digimind.nl ziet in dat er steeds meer review video’s over tablets online komen. Digimind gaat wekelijks (op zondag) de belangrijkste video’s voor u op een rij zetten. En we beginnen deze week. Digimind probeert een selectie te maken van de video’s over tablets die ‘hot’ waren van de week. De afgelopen weken zijn dat zeker weten de Sony tablets en uiteraard nog steeds de Samsung Galaxy tab 10.1 waar we met heel Nederland op zitten te wachten. Hier komen ze:

Hands-on video Sony Tablets S1 en S2 (Engels)

In de video worden de HP Touchpad en Samsung Galaxy Tab 10.1 met elkaar vergeleken. (Engels)

Review over de Samsung Galaxy tab 10.1 (Engels)

Zie deze Hands-on video van de Toshiba Thrive (Engels)Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

flixhqflixhqflixifyflixifylookmovielookmovieMangaFireMangaFirewatchmovieswatchmovieshurawatchhurawatchmoviestowatchfreemoviestowatchfreeaniwaveaniwavebflixbflixseriesonlineseriesonlineonline manga reading, manga The Divine Twilight's Return, manga Goblin's Night, manga fire,