xCloud beter dan iCloud?

Funambol heeft aangekondigt hun eigen iCloud op de markt te brengen.

Het heeft dus dezelfde functies (ongeveer) maar dan cross-platform. Zij zeggen dat zij diensten gaan aanbieden zoals iCloud maar dan voor alle platformen. Dus vanaf je blackberry naar je pc, van je pc naar je android tablet of zelfs naar je iPhone. Kortom je kan je hele wereld synchroniseren met elkaar zonder draadje! Echter hangt hier wel een prijskaartje aan. Je krijgt 150 mb gratis aan ruimte, want natuurlijk weinig is. Als je meer ruimte wilt moet je dat per jaar ‘huren’. 5Gb zou je 35 dollar per jaar gaan kosten en 50Gb 100 dollar per jaar. De app moet in herfst 2011 uitkomen en gaan werken, dit zal wel rond de tijd worden dat iCloud de wereld in gestuurd word (uiteraard zonder kabeltje). Je kan je in ieder geval nu inschrijven op de onderstaande sites.

Wil je meer info?

Kijk op de onderstaande websites:

Funambol

inschrijving Blackberry

inschrijving Android

 


 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter