Accessoires Samsung Galaxy tab 10.1

Eindelijk wat accessoires voor de Galaxy tab 10.1

Helaas hebben nog niet veel Nederlanders een Samsung Galaxy tab 10.1 in hun bezit, maar misschien hebben een aantal ongeduldige onder ons er eentje in het buitenland kunnen  bemachtigen. Wat vaak vervelend is, is dat voor nieuwe tablets vaak geen goede accessoires te vinden zijn. Als voorbeeld de Asus Transformer. hiervoor zijn nog meer (zeer) weinig accessoires te koop. Gelukkig komt de accessoire-markt van de Galaxy tab 10.1 nu al op gang, nog voordat de tablet in Nederland te verkrijgen is.

Hieronder heb ik er even twee uitgelicht:

De Samsung Galaxy tab 10.1 Book case

Een zeer mooie case, speciaal gemaakt voor de Galaxy tab 10.1.   De tab 10.1V past hier dan ook niet in. Naast een bookcase is deze case ook als standaard te gebruiken. Kortom mooi design case van Samsung voor Samsung

[nggallery id=12]

Inmiddels ook in Nederland te bestellen.

prijs: 64,95

Samsung Galaxy Tab 10.1 keyboard dock

Wederom een mooi design. In dit keyboard kan je de Samsung Galaxy klikken via de pin socket, geen bluetooth dus. Dat betekend dat hij wel van je batterij ‘snoept’, maar aan de andere kant dus niet hoeft worden opgeladen ofzo. Verder zit er een aansluiting op voor je headphones en een pin socket zodat je de Galaxy gewoon op kan laden terwijl hij in de dock staat. Helaas is deze dock nog niet te verkrijgen in Nederland, maargoed we hebben nog even…. gezien het feit dat de tablet nog (steeds) niet in Nederland verkrijgbaar is.

[nggallery id=11]

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

soaptodaysoaptodaywatchseriesonlinewatchseriesonlineanixanixfmoviesfmoviestheflixertheflixerlookmovielookmoviesoap2daysoap2daygomoviesgomoviesmoviestowatchmoviestowatchhimovieshimoviesBadland Hunters (2024), watch tv shows online, flixtor, Wonka (2023), hd movies free,