Acer Iconia in het buitenland 100 dollar ‘goedkoper’

Bij de Acer Iconia word een Free gift card van 100 dollar weggeven.

Bij verschillende buitenlandse webshops word de Acer Iconia A500 16 gb aangeboden voor 399 dollar. Hierbij krijg je dan een giftcard van 100 dollar. Wat de tablet in principe dus 100 dollar goedkoper maakt. Deze aktie loopt onder andere op BestBuy.com. In het buitenland kan je dus zomaar een 3.2 android tablet voor 300 dollar kunnen krijgen en nog een topper ook! De update naar android 3.2 voor de Acer Iconia is Google op dit moment al aan het uitrollen.

Hopelijk gaan er zulke actie’s ook plaats vinden hier in Nederland en dan hopen dat de concurrentie probeert voor te blijven. Tot nu toe hebben wij zulke acties nog niet gesignaleerd, maar als het in het buitenland gebeurd, is het een kwestie van tijd dat Nederland aan de beurt is.

 


 

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter