Asus Eee pad Slider unboxing video

Asus Eee Pad Slider video

Check de onderstaande video over de Asus Eee Pad Slider. Hij word uitgepakt en gelijk vergeleken met zijn grote broer de Asus Eee Pad Transformer. Ik vind de tablet toch veel belovend en sowieso een concurrent voor zijn de Transformer. Zoals je op de video ziet, is hij ondanks zijn uitschuifbare keyboard nog steeds redelijk dun. Het is qua dikte uiteraard geen Samsung Galaxy Tab 10.1, maar daar is hij eigenlijk ook niet mee te vergelijken. De Asus Slider valt eigenlijk net tussen het genre laptop en genre tablet vind ik. Het zal niet lang meer duren voordat de tablet in Nederland verkrijgbaar (September 2011 wordt hij verwacht) is. Zie onderaan deze post waar je hem kan pre-orderen. Kortom de video is het kijken waard:

[table id=13 /]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter