Asus Eee pad Transformer dock eindelijk verkrijgbaar

Sinds vandaag is de dock voor de Asus Eee pad Transformer los verkrijgbaar.

Update losse dock Asus Eee Pad Transformer:

Hij is weer verkrijgbaar bij Yorcom (als een van de weinig in Nederland) sinds vandaag.

**********************************************************

Tot voor kort was de Dock voor de transformer slecht verkrijgbaar in Nederland. Er gingen zelf geruchten dat de dock helmaal niet los verkocht mocht worden. Echter sinds vandaag is de Transformer dock volop verkrijgbaar. Onder andere in de webwinkel van Yorcom is hij op voorraad.  Hij kost 149 euro. Zij hebben hem ruim voldoende in eigen voorraad, maar goed te verwachten is dat ze snel op zijn, dus wees er snel bij.

Eigenlijk ben je (bijna) verplicht om een Transformer met dock te hebben, want dit is eigenlijk wat deze tablet onderscheidt met de rest. De Asus Transformer kan niet zonder de dock, net zoals een ps3 niet zonder fifa 12 kan. 🙂

bestel hem nu in hun webshop

Bij andere webshop is hij inmiddels ook verkrijgbaar en op voorraad. Check hier het overzicht van welke winkels hij verkrijgbaar is.


Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter