Duitse Mediamarkt verkoopt de Samsung Galaxy tab 10.1 toch wel…

Mediamarkt gaat gewoon de Samsung Galaxy tab 10.1 verkopen.

Geheel tegen de uitspraak van een Duitse Rechter in start verkoop Samsung Galaxy tab 10.1 in mediamarkt Duitsland, dit meldde www.galaxytab10-1.nl. Vervolgens een onderzoekje ingesteld op de Duitse website van de Mediamarkt. Hier is de Samsung Galaxy tab 10.1 nergens te bekennen. Mogelijk gaat het hierom een oude reclame folder van de Mediamarkt. Overigens heb ik nog nergen bevestigd gezien dat de Samsung Galaxy tabs al ergens in de schappen zouden liggen. Mij zou het in ieder geval verrassen als de tablets ineens in, notebene, Duitsland in de winkels zouden liggen.

Niets is uitgesloten momenteel op de tabletmarkt. Als je strikt naar het import-verbod kijkt, zou het niet betekenen dat je de Galaxy tab niet mag verkopen, je mag hem alleen niet importen.  Een idee zou kunnen zijn, dat de Duitse Mediamarkt de tablets al in hun bezit heeft of onderweg zijn en vervolgens dus niets meer hoeven te importeren, maar de tablets kunnen verkopen tot op=op. Morgen weer een nieuwe dag, we houden het in de gaten.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter