Hoe ziet de Asus Eee Pad Slider er echt uit?

Bekijk de close-up video over de Asus Eee Pad Slider.

In de close-up video hieronder kan je de Asus Eee Pad Slider helemaal ontdekken. De videomaker is niet te verstaan, maar neemt alle tijd om alle details van de Asus Slider te bekijken. Zet het geluid dus uit en kijk met hem mee. Als ik de beelden zie, blijf ik steeds enthousiaster worden voor deze tablet.  De Asus Slider heeft echt alles in huis om een toptablet te worden. Daarnaast is hij mooi afgewerkt en zelf met slide-keyboard is hij niet al te dik. Ik ben zeer benieuwd wat de Asus Slider in Nederland gaat doen. Hij is vanaf September in Nederland verkrijgbaar en inmiddels ook al te bestellen (zie onder deze post)

check de video:

[table id=13 /]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter