Houd je data in de gaten (android app)

Date monitoren met My Data Manager

3g op je tablet en bang dat je over jouw limit per maand gaat? Dan is My Data Manager echt de ideale app voor jou. Ik heb hem zelf getest op de Galaxy S, maar het principe is hetzelfde voor op 3g android tablets.

Wat doet de app?

Hij houd op de achtergrond voor jou bij wat je aan data verbruikt op het 3g netwerk, maar ook Wi-fi en zelfs Roaming (voor in het buitenland). Vervolgens kan je weer via een mooie widget op je startpagina zien hoeveel je verbruikt hebt. Je kan zelf invullen hoeveel je mag verbruiken en over welk periode dit mag.  Commentaar op deze app is dat je niet direct kan zien hoeveel data je nog mag verbruiken, maar ik zie liever hoeveel ik al heb verbruikt.  Als je via je widget de app inloopt kan je nog zien welke apps het meest verbruiken, handig! Er zit verder weinig poespas in deze app. Dus gewoon lekker simpel en duidelijk. Daarnaast is het vormgegeven in een strak jasje, wat er mooi uitziet. Kortom weinig woorden aan vuil maken, een echte aanrader voor je 3g-tablet (android) en  natuurlijk ook voor je smartphone.

Je hebt een gratis versie en een betaalde versie. De betaalde versie is zonder reclame, maar ik moet zeggen dat dit niet echt stort in de gratis versie.

Download My Data manager nu gratis op de Android market

of download de betaalde app voor 2,84 euro.

(trouwens een hoop geld voor een (no-ads) app.)

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter