Sony tablets S half september usa en Canada

Sony tablets S komt 14 of 15 september in USA en Canada

Er is nog steeds weinig bekend over de tablet S van Sony. Qua Specificaties weten we ook nog niet heel veel. Liliputing heeft via bronnen vernomen dat er mogelijk een lancerings-party is van de 2 tablets  op 14 en/of 15 september in Canada. Dit betekent dat de tablet op hetzelfde moment uitkomt als in de USA. Opmerkelijk, want meestal moet Canada net zoals Europa altijd weken (danwel niet maanden) wachten op een release.

Wat dit betekent voor Europa is niet bekend, echter zit er een grote oceaan tussen ons en de bovengenoemde, dus het zal nog wel even duren voordat de tablet S (en P) hier te verkrijgen zijn.

Over de specifiaties van de Tablet S zegt liliputing het volgende:

The Tablet S features a dual-core NVidia Tegra 2 processor, 9.4 inch 1280×800 display, Android Honeycomb 3.1, and is DLNA and PlayStation certified. That means you’ll have built-in access to the gaming goodness that is the PlayStation Suite.

Benieuwd wat de connectie met de Playstation precies gaat inhouden.

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter