Sprinkle unieke game: Klaar voor TEGRA 3

Sprinkle unieke game voor android tablets

Na angry birds misschien wel weer iets vernieuwends. Daarnaast een van de eerste games die ook klaar zijn voor de nieuwe quad-core processor TEGRA 3 (Kal-El project)

In Sprinkle ben jij een brandweerslang. Dat klinkt niet zo uitdagend, maar dat is het wel.  Met jouw waterstralen moet je allerlei levels blussen waardoor je vrienden worden bevrijd. Dit roept misschien wat vraagtekens op, maar bekijk de video en je snapt hem. Het spel ziet er grafisch heel mooi uit op de tablet, maar het kan nog beter. Men zegt dat dit spel met de nieuwe (hopelijk binnenkort) processor beestachtig mooi zal zijn en de graphics nog beter tot zijn recht zullen komen. Kortom dit is voor ons echt een aanrader en de prijs is ook netjes 1,38 euro in de android market


 

Download Sprinkle nu voor 1,38 euro op de android market

  

 

 

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter