Vizio tablet: Budget tablet

Zie hieronder wat informatie over de Vizio tablet.

De Vizio tablet is een veelbelovende budget tablet. Zeker omdat men zegt dat ze de tablet willen gaan updaten naar honeycomb android. Momenteel draait deze Vizio tablet nog op gingerbread, android 2.3. qua specificaties ziet de tablet er zeer schoon uit, netjes en zeker voor de prijs van 298 dollar (op amazon.com) is dat niet duur. Zie hier zijn specificaties:

Display: 8-inch LED-backlit LCD with multi-touch capabilities plus ambient light sensor and accelerometer (1024 x 768 pixels, native HD 720p)
Camera: Front-facing VGA camera (30 fps)
Audio: 3 speakers; SRS TruMedia enhancement
Wireless connectivity: Wireless-N Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth
Platform: V.I.A. Plus interface on Android 2.3 operating system
Pre-loaded apps: Android Marketplace, Maps, YouTube, Gmail, IM
Adobe Flash support: Yes
Processor: 1 GHz
Memory (RAM): 512 MB
Internal storage: 4 GB (2 GB user accessible)
External storage: microSD memory cards up to 32 GB
Ports: 1 HDMI (v1.4); 1 micro USB; 1 headphone jack
Battery life: Up to 10 hours
Dimensions: 6.6 x 8.1 x 0.48 inches (WxHxD)
Weight: 1.2 pounds

Niet slecht dus, daarnaast heeft de Vizio tablet nog twee bijzondere specifcaties Hij heeft drie speakers, dus hoe jij hem ook draait, je kan altijd stereo geluid ontvangen van de juiste kanten. Daarnaast hebben de menu’s en desktops naar eigen hand veranderd. Dit werkt goed en geeft een andere dimensie aan android.

Kortom een redelijke tablet, in ieder geval zeker als hij honeycomb krijgt. Want dat is gelijk het minpunt van deze tablet het draait op android 2.3. Daarnaast heeft hij alleen een frontcamera en is hij vrij zwaar. Persoonlijk zou ik er wat geld bij doen en gewoon voor een Asus Eee Pad transformer, Samsung Galaxy tab 10 of iPad gaan.

Zie hieronder nog de hands-on video van deze tablet:

 


 

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter