Waar blijven de accessoires van de Asus Eee Pad Transformer?

Er zijn nog maar weinig accessoires voor de Asus Eee Pad Transformer

Als je op internet op zoek gaat naar accessoires voor jouw Asus Transformer kom je van een koude kermis thuis. Eigenlijk zijn er nog maar weinig acccessoires voor de Transformer te koop. Naast het keyboarddock, wat je eigenlijk geen accessoire kan noemen, omdat die gewoon bij de Asus Transformer hoort, is er eigenlijk nog maar 1 sleeve te koop hier in Nederland. Na enkele contacten met leveranciers van tablet-accessoires te hebben gehad, blijkt het lastig om aan accessoires te komen voor de Asus Eee Pad Transformer, waar het aan ligt is niet geheel duidelijk geworden.

Dus, helaas moeten we het voorlopig doen met:

Het Keyboard dock, indien je een Transformer hebt gekocht zonder.

Hij is te koop bij onder ander Yorcom.

en de Asus Eee Pad Transformer Sleeve.

Ook deze is te koop bij Yorcom.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter